close

آفای هارون یحیی  مشهورترین دانشمند مسلمان  خلقت گرا در سایت بین المللی فرگشت  که به زبانهای مختلف ترجمه شده  مجموعه ای مهم و گزیده از استدلالهای ضد فرگشت را گردآوری کرده است. از جمله استدلالهایی که او مطرح کرده اشاره اوست به دیکتاتوری داروینیستها در سطح جهان که واقعا قابل تامل است.

او می نویسد:

غیر ممکن است  یک پروفسور مخالف فرگشت بتواند در یک دانشگاه در تقریبا هر یک  از داشگاههای جهان تدریس کند. هیچ نخست وزیر در هیچ کشوری نمی تواند اعلام کند که با داروینیسم مخالف است. هیچ معلمی نمی تواند به دانش آموزانش بگوید که داروینیسم یک تقلب است و دانش آموزان نیز نمی توانند به معلمانشان بگویند که با این نظریه مخالفند. هر پروفسور و معلمی که این عقیده مخالف را ابراز کند فوری از کارش اخراج می شود. برای یک نخست وزیر ضد فرگشت غیر ممکن است که در سمت خود باقی بماند. 


موسسات انتشاراتی مشهور جهان موظف با انتشار اخبار و گزارشاتی دروغین در باره فسیلهای بینابینی جدیدا یافت شده  به عنوان شواهدی بر فرگشت هستند. آنها باید نقش خویش در این فریب و نیرنگ را به خوبی بازی کنند و الا به انتهای خط کاری خود خواهند رسید. غیر ممکن است یک استاد یا مدرس دانشگاه که عمر علمی اش  را در حمایت از خلقت گرایی به پایان رسانده و یا مقاالاتی در دفاع از خلقت گرایی نوشته ، شغل دیگری بیابد. در این شرایط او دوستانش را از دست خواهد داد و قاعدتا یافتن یک شغل جدید یا مجموعه ای از دوستان جدید برای او در این زمان سخت خواهد بود.

در اینجا به برخی از افرادی که شغل خویش را در این مسیر از دست داده اند اشاره می کنم:

دکتر گاوریل آویتال : وزیر آموزش و رئیس دپارتمان علوم که شغلش را به خاطر نوشتن مقالات و سخنرانی بر علیه  فرگشت از دست داد،خوانندگان محترم می توانند با کلیک بر روی نام او اطلاعات بیشتری در باره او دریافت کنند.

Dr. Gavriel Avital, The Ministry of Education and Chief of Department of Science, was removed from his office due to his written and verbal statements questioning evolution.

 

مایکل ریس: مدیر آموزش  اکادمی سلطنتی انگلیس که به خاطر مخالفت با فرگشت سمتش را از دست داد. خوانندگان محترم می توانند با کلیک بر روی نام او اطلاعات بیشتری در باره او دریافت کنند.

Micheal Reisss, British Royal Academy Director of Education, was hastily removed from office because he proposed that Creation must also be included in curriculum in schools.

متدهایی که مورد استفاده قرار گرفته اجبار، تهدید و استبداد بوده است. به خاطر این وضعیت مردم قادر با بیان دقیق مخالفت خود با داروینیسم نبوده و نیستند. همه روشهای ممکن برای جلوگیری از مخالفت با داروینیسم به کار رفته است.

 تحلیل نظرات هارون یحیی:

 اینکه در برخی کشورها چنین وضعیتی وجود دارد امکان پذیر است اما به این شدت و حدتی که هارون یحیی می نویسد شاید نباشد. مثلا در ایران اعتقاد یا بی اعتقادی به این نظریه چندان مهم به نظر نمی رسد ولی شاید در کشورهای پیشرفته و صاحب علم چنین عقیده ای درست باشد . البته فقط هارون یحیی نیست که چنین احساسی دارد و چنین می نویسد. برخی از محققان و صاحب نظران در کشورهای پیشرفته نیز چنین نظریاتی دارند و حتی این عقیده در صنعت فیلم نیز نمایانگر شده است.

فیلم مستند اخراج- اعتقاد به نظریه طراحی هوشمند ممنوع!!!

  فیلم مستند اخراج: نظریه طراحی هوشمند ممنوع Expelled: No Intelligence Allowedدر سال 2008  با کارگردانی ناتان فرانکوفسکی ساخته شد. محتوای اصلی این فیلم این است که جریان علم و دانش در جهان به سمتی است که معتقدان به نظریه طراحی هوشمند و منتقدان به داروینیسم و فرگشت در سطح جهان تحت فشار معتقدان به داروینیسم ، فرگشت گرایی و ملحدین  قرار دارند. آنها سعی می کنند با این فشارها ، خدا را از مدارس و دانشگاههای جهان خارج کنند.در این فیلم فرگشت گرایی با اصطلاحاتی همچون فاشیسم، هولوکاست، کمونیسم، الحاد و نژادپرستی مترادف و آلوده دانسته شده است.در این فیلم با برخی از دانشمندان که به نحوی در محیطهای کاری خویش چنین فشارهایی را تحمل کرده بودند ازقبیل، Richard ternberg, Caroline Crocker,  Michael Egnor,  Robert J. Marks II, Guillermo Gonzalezمصاحبه هایی صورت گرفته بود. در مقابل با Michael Shermer و Richard Dawkins (ملحد مشهور که قبلا در این سایت معرفی شده است) نیز به عنوان مخالفان نظریه طراحی هوشمند مصاحبه هایی انجام شده یود.

این فیلم در 1052 سالن سینما یعنی بیش از هر فیلم مستند دیگری به نمایش درآمد و در هفته اول 2.9 میلیون دلار و در مدت نمایش 7.7 میلیون دلار فروخت و جایگاه 18 فیلمهای مستند در امریکا را کسب کرد. البته مخالفان و منتقدان این فیلم نیز بیکار ننشستند و با نامیدن آن به عنوان یک فیلم جنجالی تبلیغاتی شعار گونه، و اختصاص 1  ستاره (ضعیف) در روزنامه شیکاگو تریبون یعنی نازلترین سطح کیفی برای یک فیلم از آن انتقام گرفتند. در مقابل نشریات مبلغ مسیحیت مثل کریستیانیتی تودی آن را مثبت ارزیابی کردند. ( برای اطلاعات بیشتر در باره این فیلم به این صفحه مراجعه فرمائید)

 

 

 

Robert J. Marks II



تاريخ : ۱۳٩٢/۱٠/٢۸ | ۱۱:٤۳ ‎ب.ظ | نویسنده : دکتر سید محمود میرافضلی سریزدی | نظرات (2)